Cisco forum
Reset pobleem met de nas200

Je krijgt wel eens een nieuw modem en dan heb je geen toegang meer tot de nas200 omdat je de nas200 bijvoorbeeld een fixed IP adres gegeven hebt.
Nu kun je dit Fixed IP adres opnieuw in de modem/router inbrengen samen met het ingestelde poortnummer en dan zou hij het weer moeten doen.
Ben je het allemaal vergeten dan kun je de nas200 ook resetten en wel zodanig dat de IP toewijzing weer via DHCP loopt (dan zoekt het systeem het verder zelf weer uit)
Volgens de handleiding moet dan met een paperclip in het reset gaatje aan de achterkant van de nas200 deze paperclip 2 seconden induwen en dan hoor je 1 piep en is de zaak ingesteld op DHCP en ziet windows de nas200 weer en is hij weer benaderbaar.
Mocht het niet lukken 1 piep tevoorschijn te toveren doe dan het volgende.
Koppel de nas200 los van de router/modem (de ethernetkabel eruit halen) druk dan 2 seconden de paperclip in en dan moet je 1 piep horen en dan is het okay en kun je de kabel weer aansluiten.

Wil je het administrator wachtwoord opnieuw instellen naar admin druk dan de paperclip 10 seconden in totdat je 2 piepjes hoort.