De dagvaarding voor de vader

De beschuldiging luidt:

"Vermeend ongeoorloofd verzuim"

Dit heeft de school zo doorgegeven naar de leerplichtambtenaar, die dat maar klakkeloos overneemt en het weer doorstuurt naar de spijbelrechter, die weer de raad voor de kinderbescherming opdracht geeft om een rapport te schrijven en alvast een stafadvies te geven.

We zijn al aardig de weg kwijt in Nederland als je dit zo leest. Hoe kun je nu in godsnaam "vermeend ongeoorloofd verzuim" ooit vaststellen?

De vader heeft alle verzuim van de dochter geautoriseerd.
dwz hij heeft gebeld als zijn dochter ziek was, heeft briefjes meegegeven als we naar de rechtbank moesten of als mijn dochter naar de tandarts moest etc.

De rector van de school meent te kunnen beweren: zelfs geautoriseerd verzuim kan ongeoorloofd zijn. Op zich heeft hij gelijk, maar hij zegt in feite tegen de vader: U staat hier een potje te liegen.

Dat accepteert een vader natuurlijk niet.

Maar het kwaad was al geschiedt en de procedures eenmaal op gang gebracht zijn niet meer te stoppen.

Zijn wij ongerust?

Neen, want we laten het allemaal gebeuren en tekenen zodra er een uitspraak komt direct hoger beroep aan.

De eerste zaak mbt de school loopt nog steeds in hoger beroep. Een dol gedraaide molen. Wij verschijnen niet op de zitting en dan krijgen we een paar maanden later weer een uitnodiging. Dit houden we vol tot mijn dochter 18 jaar is en dan zijn we van deze beschamende vertoning af.


School


ps als je de dagvaarding leest, als je hem al kunt lezen, zien we dat justitie in een pre-historische tijd leeft en totaal geen respect opbrengt voor een staatsburger.

Er staat een postbusnummer op dat is al iets
Er wordt ondertekent door een anoniem iemand maw niemand is aanspreekbaar of stelt zich verantwoordelijk.
Geen telefoonnummer maw u moet maar naar ons toekomen
Geen e-mail adres maw liever geen post

Mensen dit is niet meer van deze tijd als niemand zich verantwoordelijk stelt voor een dagvaarding waarom zou een ouder dat dan serieus nemen?

Dan wordt de politie gebruikt om eea indrukwekkend te maken twee motormuizen komen even de dagvaarding afgeven. Als ouder schrik je je dood je denkt er is iets met een van mijn kinderen gebeurd. Een volkomen misplaatste grap en daar laat de politie zich voor gebruiken.
De Dagvaarding